Leva nykter...

Ge inte upp fem minuter innan miraklet sker

Fanskapet har förstört hela mitt liv

Publicerad 2017-12-17 11:58:00 i Alkoholmissbruk,

Tänk vad skönt det är att vakna upp utan ångest och minnesluckor. Pigg och glad. Ibland är man såklart aptrött. Men det är jag mer än gärna just nu. Samvetet är ju rent och det är guld värt. Inga nojor över vad fasen man ställde till med föregående dag. Jösses vad skönt att slippa det! 
 
Min dagliga ångest har i stort sett försvunnit. Det känns riktigt konstigt. Haha. Går in i mig själv och liksom rotar runt och söker efter den. Men nej. Den finns inte. Underbart!
Nu undrar jag om min normala ångest är helt borta, och att ångesten jag har haft i många år berodde på alkoholen. Jag har haft ångest sedan barnsben. Började använda alkohol tidigt och har alltid använt det som en flyktväg. Kan det vara som så att min vanliga ångest är mer hanterbar... att jag nu är så pass gammal att jag har slutat oroa mig för allt, och att det bara är alkoholen som har lurat mig att tro något helt annat? Fanskapet har i såna fall förstört hela mitt liv. 
 
Det är dock aldrig försent att börja leva. Visst kan tankar som; Buhuu, jag är så gammal nu, så vad är det för mening, osv ploppa upp. Men herregud männinska! Du ska väl för fasen inte dö imorgon! Sluta gnälla och kör på istället! Bättre sent än aldrig heter det ju. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela