Leva nykter...

Ge inte upp fem minuter innan miraklet sker

Kraftig järnbristanemi

Publicerad 2017-12-24 08:29:08 i Alkoholmissbruk,

I samband med att jag var på vårdcentralen och fick Antabus utskrivet togs en massa blodprover. Läkaren ringde upp mig senare samma dag och ville att jag skulle åka till akuten. Jag hade tydligen en kraftig järnbristanemi och riskerade att få en hjärtattack. Han skrämde skiten ur mig! Men till akuten åkte jag inte. Jag satt nämligen hos en vän och drack öl. Ursäkten var att jag ville säga Hej då till ölen innan jag började med Antabus. Hrm. Kan ju tala om att jag fick återbesök av alkoholsvinet några gånger till efter det. Det gick som sagt knaggligt i början. 
 
Någon hjärtattack blev det i alla fall inte och jag äter nu hjärntabletter. Ska ta nya prover den 3 januari. Järnbristen beror såklart på att jag är magsäcksopererad och inte har tagit min medicin ordentligt och garanterat har stor alkoholkonsumtion bidragit.
Jag mår mycket bättre nu. Klart som tusan att jag kände att något inte var som det skulle. Men jag gav fan i vilket. Tack och lov har jag nu tagit mitt förnuft tillfånga. Riskerar inte längre att ramla ihop och får lov att finnas där för min son en massa år till. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela