Leva nykter...

Ge inte upp fem minuter innan miraklet sker

Nya skor som inte klämmer

Publicerad 2017-12-12 16:06:00 i Alkoholmissbruk, Allmänt,

Jag kickar igång kroppen med massor av kaffe om morgnarna. Jag förstår dock inte varför jag envisas med att hälla i mig såna mängder. Det hjälper för bövelen icke! Nej, det måste väl till starkare grejer för att få igång denna kropp. Men sånt där braigt är tydligen olagligt, så nej, det håller vi oss borta ifrån tycker jag minsann. Det bara förstör. Jag har hållit på att förstöra livet med alkohol (som är lagligt till råga på allt! Huh då...). Förbaskat dumt att fortsätta på den vägen nu när jag försöker komma på rätt spår i livet. Och ska jag vara ärlig så har jag faktiskt fått lite mer energi nu och har inte överdrivet svårt att komma igång längre. Yay! 
Och kaffe är ju gotte. Så skit samma. Bara att sörpla på.
 
Men i alla fall. Jag sitter och hinkar kaffe fram till dess jag väcker sonen. Han är för övrigt 11 år. Han tar då sitt vanliga morgondopp, och medan han slappar i badkaret dricker jag lite mer kaffe innan jag fixar hans skolväska.
Ja, jag kanske är lite för hjälpsam ibland när det gäller sonen. Det är nog för att det är lättare för mig att bara ge honom en hjälpande hand än att tjata på honom. Till det har jag inte haft någon energi.
 
Efter badet serverar jag honom frukost. Och nej. Inga gemensamma måltider vid köksbordet här inte. Det blir oftast vid datorn. Väldigt sällan blir det att vi sitter tillsammans och äter. Det har blivit helt upp och ner med såna bra rutiner.
När frukosten är avklarad blir det tandborstning och sen skickar jag iväg honom till skolan. Och vad gör då arbetslösa jag? Jo, har jag inga möten och liknande dyker jag ner i sängen och streamar serier.
Städar och plockar ibland. Men har inga rutiner där heller. Jag gör det när jag har lust och energi.
 
Det är mycket i livet jag måste ändra på. Jag vet var skon klämmer och jag ska nu ta tag i livet och fixa nya dojor. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela