Leva nykter...

Ge inte upp fem minuter innan miraklet sker

Helgplaner

Publicerad 2018-01-12 07:38:00 i Allmänt,

Så vad ska hittas på i helgen tro? 
Morgondagen får jag nog viga åt röjröj. Jag har tvättstugan på morgonen. Sen måste jag ta ner alla julprylar. Jag brukar vara snabb med det, men i år har det av någon anledning inte blivit så. 
Jag måste rensa förrådet också och få ordning lite där. 
 
Eller? Haha. Jag har börjat lite så det ser inte längre ut som på bilden (sorry kvallen) men har lite kvar. 
 
Marsvinens bur ska städas. Jag måste damma (helvetespryl det där), vattna mina stackars växter, dammsuga, moppa.. Usch. En hel del alltså. 
Och så ska jag spela med Liam. Han fick ett nytt spel igår som vi laddade ner på hans XBox och där lär vi sitta fastklistrade som två dårar. Hejdlöst roligt! 
Mamma är nog rätt trött på oss. Vi vrålar till en hel del mellan varven då vi spelar. Men hon får gilla läget. Barn (och tydligen vuxna) låter. Haha.
 
Veckans sista Antabus ska tas också. Jag knatar bort till vårdcentralen efter att Liam har gått till skolan. Sticker väl inom en affär också när jag ändå är ute. Sedan får jag se vad jag orkar göra när jag kommer hem. Jag är fasligt trött idag. Riktigt jobbigt. Men förhoppningsvis piggnar jag till senare. 
 
Att vara trött är skit! Jag hatar det. Får nästan ångest. Tänker på allt jag måste göra. Och då blir jag ännu tröttare. 
Jag hoppas i alla fall och jag just nu enbart är lite morgontrött. Att energin kommer så att jag kan börja härja lite redan idag.
 
Ha en fin dag.
 

Kommentarer

Postat av: Lars Gustafsson

Publicerad 2018-01-12 10:49:52

Härligt att höra om ditt nyktra liv. Bara att få ta del av vardagen tycker jag är gott och inte fly in i drogland
Fixat medalje( den är inte i guld eller metall Nää plast. Men det är inte det som är värdet i den. Det är det du gör min vän

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela