Leva nykter...

Ge inte upp fem minuter innan miraklet sker

Trötta dagar

Publicerad 2018-01-17 10:41:40 i Allmänt, Nykterhet,

Jag har varit så in i bängens trött på sistone. Halva förra veckan typ.
Jag hade ju en del planer  för helgen som var och jag var lite rädd att inte orka röja som jag hade tänkt. 
I fredags var jag på vårdcentralen och tog min Antabus och därefter var jag som död. Tvärslocknade i sängen och vaknade inte förrän Liam kom hem från skolan. Lyckades trots det somna på kvällen. 
I lördags morse hade jag tid i tvättstugan 6-10. Egentligen hade jag ingen energi till det, men jag var tvungen. Vi hade samlat på oss en hel del tvätt. Ekade typ tomt bland handdukar och lakan. Bara att gilla läget och köra på. Blev klar precis i tid. Sen blev det inte mycket mer gjort den dagen. Sov en skvätt på dagen. Kände mig frusen och eländig och trodde jag höll på att bli sjuk. Men i söndags vaknade jag och var återigen piggelino. Städade och slängde ut julen. Äntligen! Tog inte tag i förrådet. Får dona med det där lite då och då känner jag. Väntar även på att hyresvärden ska sätta upp en container (sker två gånger om året) så att jag kan slänga ut större saker. Kommer inte så långt utan den faktiskt. Jag har inget körkort och kan då inte ta mig till återvinningen.
 
I måndags besökte tröttheten mig igen. What the hell liksom? Skulle gå och ta Antabus, men lämnade återbud. Vilade typ hela dagen. Ville bara vara ifred.
Nu känns det i alla fall bättre. Även igår. Fick lite "pappersgöra" gjort igår som jag har skjutit upp. Det är ju aldrig bra. Jag mår dåligt av att ha sånt hängandes över mig. Det är inga avancerade saker och är snabbt överstökat. Så frågan är varför jag envisas med att dra ut på plågan? Måste börja bli mer flitig där känner jag. Få undan såna saker direkt istället.
 
Idag var det då dags att knata bort till vårdcentralen igen och hiva i sig medicin. Hade tråkigt i väntrummet som vanligt. 
 
   
 
Men hyfsat glad ändå... 
 
 Mja... skrev faktiskt hyfsat
 
Var förbi affären också, samt apoteket för att hämta ut medicin till mamma. 
Ska väl ta och dammsuga lite om en stund. Skura golven också tror jag minsann. 
Imorgon blir det storhandling. Eller ja. Med bara en DraMaten och en hand över, blir det inte så mycket. Men i alla fall så pass att jag kan köpa på mig lite storpack kött och grejer. Så det blir busen upp till Ica Maxi som vanligt. Ska bli skönt, för nu jäklar ekar det i skåpen. Jag tror nog att jag ska sätta mig och göra en matlista idag. Själv. Frågar jag övriga invånare i detta hem förvandlas de till två frågetecken. Typ. Jag är lite otålig vad gäller att vänta på svar från andra så jag besparar mig själv och andra en mindre härdsmälta och fixar det själv.
Vill införa nya maträtter nu. Så grymt trött på det gamla vanliga. Får se vad jag hittar på. 
 
Nu ska jag stryka. Kom på att jag måste göra det också. Sen dammsuga, moppa och skriva matlista. Disken skiter jag fullständigt i så det hoppas jag mamsen har ork till. Hehe. 
 
Ha en fin dag. 
 
 

Kommentarer

Postat av: Lars Gustafsson

Publicerad 2018-01-23 08:08:31

Hej min nyktra vän hur går det med dig i vardagspysslet. Vardagen pockar på med städa, tvätta handla räkningar. Hoppas allt är väl med dig

Svar: Hej. Dålig uppdatering från mig.. Haft en del att göra. Men allt går bra och jag är fortfarande nykter. Hur är det själv?
misslima.blogg.se

Postat av: Lars Gustafsson

Publicerad 2018-01-24 14:15:11

Jo tack. Nykter och mår bra. Vardagen här är ganska angenäm. Varmt och skönt. Jag har många vänner här. Försöker ta en dag i taget. Promenerar varje morgon bra för min hälsa och skingra tankarna
Kram på dig min vän. Skickar medalj till dig när jag kommer till Sverige

Svar: Hojta till när du är hemma så fixar vi med adress. Tack än en gång. 😊🖒
misslima.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela